Kamu kurum ve kuruluşları için çok sayıda personel alım ilanları yayımlanıyor. Bu ilanlarda işçi alımlarının yanı sıra, TYP kapsamında geçici süreli işçi ilanları da yayımlanarak başvuruları alınıyor. Yürütülen alımlara ilave olarak, özel sektör işletmelerine yönelik ilanlara da sıklıkla İŞKUR açık iş ilanları sayfasında yer veriliyor. Son dönemlerde ilan sayısı artış gösteren ve başvuru sayılarında da yükselişin görüldüğü Ambar Depo Görevlisi personel alımlarına yönelik yeni ilanlar yayımlanıyor. Bu ilanlara başvuru şartlarına, Türkiye geneli ambar depo görevlisi personel alımlarına yapılacak başvurularda dikkat edilmesi gerekenlere haberimizde değineceğiz.

BAŞVURU ŞARTLARI VE ARANAN NİTELİKLER

Başvuru şartlarında genel olarak ilkokul mezunu olunması, takım çalışmasına yatkın olunması, iletişim becerisi gelişmiş olunması, mesai saatlerine özen gösterebilecek olunması, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olunması, askerlik hizmetinin tamamlanmış ya da en az iki yıl  süreyle tecil edilmiş olması,  sağlık problemleri bulunmaması, kamu zararına faaliyetlerde yer alınmamış olunması, kamu kurumundaki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olunması, yüz kızartıcı bir suç işlememiş ya da hüküm giymemiş olunması gibi şartlar aranmaktadır. Ayrıca bazı ilanlarda ehliyet, bilgisayar kullanımının bilinmesi gibi ek nitelikler de istenmektedir.

BAŞVURULAR NEREYE NASIL YAPILACAK?

Ambar depo görevlisi personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda yer alan bağlantıyı tarayıcılarının adres satırına kopyalayıp yapıştırarak ilanlara ulaşabilirler. İŞKUR üye profili bulunan ve iş arayan durumu aktif olan adaylar bu bağlantı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. İlanlara yönelik tüm bilgilendirmeler, ilgili bağlantılarda bulunmaktadır. İlanlar Türkiye geneli olduğundan, başvurularda dikkatli olmanızı önermekteyiz.

İlan bağlantısı> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11200