Amasya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan ilanda ders vermek üzere 19 öğretim görevlisi istihdam edileceği duyuruldu. Adayların gerekli şartları sağlaması halinde başvuru süresi içerisinde sadece bir ilana başvuru iletmesi gerekiyor.

Başvuru Yapılacak Kadrolar

Başvuru yapılabilecek kadrolar detay numarasıyla birlikte şu şekilde:

  • 2019 / 03-1 başvuru detay numarasıyla Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na Terapi ve Rehabilitasyon bölümünde istihdam edilmek üzere Fizyoterapi anabilim dalında 3’üncü dereceden 1 öğretim görevlisi alınacak.

  • 2019 / 03-2 başvuru detay numarasıyla Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na Terapi ve Rehabilitasyon bölümünde istihdam edilmek üzere Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon anabilim dalında 3’üncü dereceden 1 öğretim görevlisi alınacak.

  • 2019 / 03-3 başvuru detay numarasıyla Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na Terapi ve Rehabilitasyon bölümünde istihdam edilmek üzere Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon anabilim dalında 3’üncü dereceden 1 öğretim görevlisi alınacak.

  • 2019 / 03-4 başvuru detay numarasıyla Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na Tıbbi Hizmetler ve Tekniker bölümünde istihdam edilmek üzere Tıbbi Laboratuvar Teknikeri anabilim dalında 1’inci dereceden 1 öğretim görevlisi alınacak.

  • 2019 / 03-5 başvuru detay numarasıyla Sulupa Meslek Yüksekokulu’na Mülkiyet Koruma ve Güvenlik bölümünde istihdam edilmek üzere Acil Durum ve Afet Yönetimi anabilim dalında 2’nci dereceden 1 öğretim görevlisi alınacak.

  • 2019 / 03-6 başvuru detay numarasıyla Suluva Meslek Yüksekokulu’na Bitkisel ve Hayvansal Üretim  bölümünde istihdam edilmek üzere Bitki Koruma anabilim dalında 2’nci dereceden 1 öğretim görevlisi alınacak.

  • 2019 / 03-7 başvuru detay numarasıyla Makine ve Metal Teknolojileri bölümünde Makine anabilim dalında istihdam edilmek üzere 3’ncü dereceden 1 öğretim görevlisi alınacak.

İlanın detaylarına erişmek ve diğer 12 kadroyu görmek için şu bağlantıyı ziyaret edin:  ogr-gor-bilgi-islem-13032018.pdf