Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan ve bulduğu yeni mağazaları kiralayarak işletmeye açmakta olan Altunbilekler Market aççık pozisyonları için ilan etmiş olduğu pozisyonlar dahilinde çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

Altunbilekler Market personel alımı ilanların interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Altunbilekler Market tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda farklı pozisyon içi personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Market: Altunbilekler Market
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 45'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Altunbilekler Market 45'e yakın ilan ettiği pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

E-TİCARET YÖNETİCİSİ
ET SATIŞ ŞEFİ
ŞARKÜTERİ / SÜTLÜK SATIŞ GÖREVLİSİ 
REYON SATIŞ GÖREVLİSİ
KASİYER
KOORDİNATÖR
UNLU MAMUL SATIŞ GÖREVLİSİ
KASA ŞEFİ
DEPO ŞEFİ

Yukarıda belirtilmekte olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Altunbilekler market personel alımı gerçekleştirecektir. Peki personel alımı başvuruları nasıl yapılmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

Altunbilekler market personel alımına başvuru yapacak olan adayların aşağıda belirtilmiş olan linkler yardımı ile müracaatlarını internet ortamı aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/NiYLuo
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ