Ülkemizde birçok üniversite bulunan tıp fakültelerine birçok vatandaş gitmekte olup bu tıp fakültelerinden biri de Altınbaş Üniversitesi hastanesi olup bu kurumlarda birçok sağlık personeli görev yapmaktadır. Üniversitenin ilgili kariyer sitesinde yayınladığı ilanlarda ise farklı alanlarda sağlık personeli alımı yapılacaktır. Buna göre kurum bünyesinde hastanede görevlendirilmek üzere ameliyathane hemşiresi, hasta kabul görevlisi ve diş hekimi asistanı alımı yapılacaktır. İşte ilgili alım detayları.

Diş Hekimi Asistanı

Üniversite tarafından yapılan alımda adayların Yüksekokulların Ağız ve Diş Sağlığı bölümlerinden mezun olmaları, Diş hekimi asistanlığı pozisyonunda en az 1 yıl deneyimli, Hasta ve yakınlarıyla etkili iletişim kurabilme becerisine sahip, Ekip çalışmasına yatkınüniversitenin Bakırköy yerleşkesinde çalışmaya uygun olma şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Ameliyathane Hemşiresi

İlgili alımda adayların sağlaması gereken şartlar arasında Hemşirelik lisans bölümünden mezun, Ameliyathane hemşireliği alanında deneyimli (Tercihen Diş Hekimliği alanında), Enfeksiyon Kontrol sertifikası bulunanÖğrenmeye açık, sorumluluk sahibi ve dikkatli, üniversitenin Bakırköy yerleşkesinde çalışmaya uygun olma yer almaktadır.

Hasta Kabul Görevlisi

Hasta kabul görevlisi olarak görev yapacak olan adayların sağlaması gereken şartlar arasında Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Alanında en az 1 yıl benzer deneyime sahip,Tercihen iyi seviyede İngilizce bilen (yeterlilik belgesi bulunan), MS Office programlarını etkin kullanabilen,İletişimi güçlü, ekip çalışmasına yatkın üniversitenin Bakırköy yerleşkesinde görev almaya uygun olması gerekmektedir.

İlgili ilanlara ulaşmak ve online başvuru yapmak için: http://bit.ly/2TN448w

Editör: TE Bilisim