Ülkemizin sigortacılık konusunda en çok tercih edilen ve Türkiye geneli çok sayıda farklı bölgede ofisi, acentesi bulunmakta olan Allianz Sigorta Anonim Şirketi yatırımlarına hızla devam ettiği gibi personel alımlarına da ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştirmektedir.

Allianz Sigorta Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve yayımlanması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. İnteraktif iş ilanları sitelerine Allianz Sigorta Anonim Şirketi personel alımı ilanları için bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara personel alınıyor ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: Allianz Sigorta Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon: 20'ye Yakın

ALINACAK POZİSYONLAR

Allianz Sigorta Anonim Şirketi 20'ye yakın farklı pozisyon için Türkiye geneli farklı bölgelere personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Ağır Hasar Uzmanı/Yetkilisi
Suistimal Araştırma Uzmanı
Kurumsal Satış Uzmanı
İş Geliştirme Yöneticisi/Yönetmeni
Gider Yönetimi Uzmanı
Fiyatlandırma Uzmanı
Müşteri Portföy Geliştirme Uzmanı
Sorumluluk Hasarları Uzmanı
Teknik Muhasebe Müdürü
Satın Alma Uzmanı

BAŞVURULAR

Yukarıda Allianz Sigorta Anonim Şirketinin personel alımı yapacağı bazı pozisyonlar verilmiş olup ilanlara müracaat etmek isteyen kişilerin aşağıda İşin Olsa tarafından verilen linke girerek buradan tüm pozisyonları öğrenmesi ve müracaatlarını da formlar aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/LF6XYm
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim