Akkuyu Nükleer personel alımı ilanları açıklayarak, yüksek maaş ile istihdamlar yapacak.

Türkiye’nin ilk nükleer enerji santrali olan DGS Akkuyu Rusya gönderilen adaylara gittikleri Başkentte diplomalarını alarak göreve başlamak üzere NGS Firmasında istihdam edilecekler. Diğer ülkelerden Moğolistan ve Vietnam'dan da gelen 50'ye yakın uzman Akkuyu Nükleer NGS firmasında göreve başlamaları bekleniyor. Yüksek maaş ile görev almak isteyen adayların yoğun ilgi gösterdiği alımlarda yeni istihdamlar yapılacağı belirtildi.

Başvuru yapacak olan adayların hangi başvuru şartlarına sahip olmaları gerektiği belli oldu. Buna göre başvuru yapmak isteyen adaylar için aktarıyoruz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yüksek motivasyona sahip, ekip çalışmasına uygun, istekli çalışabilecek, yaratıcı, liderlik vasıflarına uygun, sistemli ve stratejik, sonuç odaklı, değişlik ve yenilikleri yönetebilme, organize etme etkili iletişim kurma, liderlik vasıflara uygun adaylar başvuru yapmaları istenildi.

Adaylara sunulacak olan imkanlar ise şu şekilde olacağı açıklandı. Sosyal güvenlik paketleri, uluslararası şirketlerde çalışma ve tecrübe kazanma imkanı, Türkiye’nin ilk nükleer projesinde çalışma fırsatı, mesleki kariyer yükselme perspektifi gibi imkanlar sunulacak.

Adaylar ilanlara başvuru yapabilmek için http://www.akkunpp.com/kariyer adresi üzerinden giriş yaparak özgeçmişlerini mail oalrak iletmeleri gerektiği belirtildi. Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak ve gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulaması ve sosyal medya sitelerinden bizi takip edebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim