Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer almakta olan Akbank açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Akbank memur ve personel alımı ilanları Akbank tarafından hazırlanmakta ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Akbank tarafından hazırlanan ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bilgiye göre çok sayıda memur ve personel alımı yapılacak. Peki Akbank hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Akbank
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 70'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Akbank tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 70'e yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

Kampanya Yönetimi Yönetici Yardımcısı
Gişe Yetkilisi
Gişe Yetkilisi Engelli
Güvenlik izleme Yetkilisi
Makine Mühendisi
Çağrı Merkezi Yetkilisi
BT Anabilgisayar Uygulama Geliştirme Uzmanı
BT Sistem Odası Yetkilisi
Mevsimlik Asistan

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Akbank banka memur ve personeli alımı yapmaktadır. Peki Akbank'ın memur personel alımı ilanına adaylar nasıl müracaat edebilir. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar gerekli müracaatlarını yapabilir.

https://goo.gl/69LNTw
TÜM BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim