AKBANK resmi internet sitesi üzerinden birçok şubesinin bünyesinde çalışmak üzere personel alımı yapacağı, yapılacak bu alımların kabulü için adayların genel başvuru şartlarına ve özel başvuru şartlarına uymaları gerektiği açıklanmıştır. AKBANK tarafından yayımlanan duyuruya göre yapılacak olan başvurularda hem engelli vatandaşların hem de normal vatandaşların bu ilana başvuru yapabileceği açıklanmıştır.

Başvuru Yapılacak olan Kadrolar

Genel olarak personel eksikliği olan AKBANK şubelerini kapsayan personel alım ilanında 3 açık kadro engelli pozisyonlar için 3 kadroda normal vatandaşlar için bulunmaktadır. Yayımlanan ilanlarda Engelli Vatandaşlar; " Genel Müdürlük ( Genel Başvuru), Gişe Persoenli ve Çağrı Merkezi Personeli" alımı yapılacak. Normal vatandaşlar için ise " Gişe Personeli, Çağrı Merkezi Personeli ve Takım Asistanı" pozisyonu için başvuru yapılacaktır. 

Genel Başvuru Şartları

AKBANK bünyesinde personel olarak çalışmak isteyen adayların 6 farklı açık pozisyon için belirlenen özel başvuru şartları dışından tüm ilanları kapsayan genel başvuru şartlarını da kapsamaları gerekmektedir. Genel başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, istenilen eğitim seviyelerinden yararlanmak, kamu haklarından mahrum bırakılmaması, dipoloma isteniyor ise diploma sahibi olmak, askerliğini yapmış ya da uzun süre tecil ettirmiş olmak" adaylardan istenilen genel başvuru şartlarındandır. 

Başvuru Nasıl Yapılır?

AKBANK bünyesinde açılan kadrolara başvuru yapabilmek için adayların Akbank sayfası üzerinden yapacakları personel alım başvuru formuyla birlikte elektronik olarak başvuru yapabilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim