Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İl Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere iki farklı uygulama alanında geçici süreli personel alımı yapacak.

İŞKUR üzerinden açıklanan 2 farklı ilana başvurular devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Toplum Yararına Programı kapsamındaki personel alımları 2 ilde yapılacak. Adaylar başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapabilecekler.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI;

Adana Çukurova ilçesinde çevre temizliği uygulama alanındaki alımlarda adaylar 6 Eylül 2019 tarihine kadar görevlendirilecekler. 275708 İlan numarası üzerinden başvurular yapılabilecek olan ilan için günlük 9 saat görevlendirilecek ve toplamda 177 gün istihdam edilecek. Adaylar 11 Mart tarihinde göreve başlayacak. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevlendirilecekler. Başvurular 4 Mart tarihinde sona erecek.

İlana erişmek için tıklayın

Kilis Merkez'de yapılacak TYP alımlarında ise çevre temizliği uygulama alanında görevlendirilecekler. Toplamda 180 gün görev yapacak olan adaylar günde 9 saat çalışacaklar ve 13 Mart tarihinde noter kurası ile tespit edilecek. Diğer yandan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Kilis Merkezdeki çevre temizliği işlerini yapmak üzere istihdam edilecek personel sayısı ise 5 olarak açıklandı. İlan numarası;275608  Diğer başvuru detaylarını ilandan öğrenebilirsiniz.

İlana erişmek için tıklayın

Yukarıdaki iki farklı ilana erişmek için İŞKUR TYP ilanları sayfasından ilan numaraları ile arama yapmak gerekli olacak. Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim