Geçtiğimiz günlerde Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olan ilana göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayan adaylar için artık başvurularda son günlere gelindi. Bu bağlamda başvurular 30 Ekim 2018 tarihi Salı Günü başladı. Haberimizin devamında sizlere detaylı bilgiyi paylaşıyoruz.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 13 kişilik boş kadro ile mardin iline büro işçisi alacak. İlgili ilana Eski Hükümlü ve Terörle Mücadelede yaralanan statüsünde ve engelli statüsünde 13 Büro İşçisi alınacak.  Adayların başvuru yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde puan almış olmaları gereklidir. Buna göre Bakanlık Lise Mezunu Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan 4 kişilik boş kadro ile Büro İşçisi alacak. Ön Lisans Mezunu İse, Engelli Statüsünde 5 kişilik boş kadro ile Büro İşçisi alacak. Lisans Mezunu ise, Engelli olarak 4 Büro İşçisi alacak.

Engelli olan pozisyon için adaylardan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN !

Yukarıda da bilgisini verdiğimiz üzre başvurularda son güne gelindi, Adaylar başvurularına 30 Ekim 2018 tarihinde başladılar ve en geç Bugün ( 08 Kasım 2018 ) itibari ile gerçekleştirmeleri gereklidir. İlgili ilanlara Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca İŞKUR sayfası olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İlan numaraları ile ilanlara ulaşmak mümkün ve başvurularınızıda buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Lise Mezunu Adaylar için:  İş İlan No (00004707146)

Ön Lisans Mezunları için: İş İlan No (00004707130)

Lisans Mezunları İçin: İş İlan No (00004707140)

Editör: TE Bilisim