Türkiye genelinde bulunan ihtiyaç sahiplerine gerek nakdi gerek yiyecek giyecek gibi diğer yardımları ulaştırmada önemli görevler üstlenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakıflarında görevlerin gerçekleşmesi için Türkiye genelindeki birimlerinde ihtiyaç bulunan kadrolarda personel alımları yapılacak.

Adaylara duyurulan ilanlar SYDV ile açıklanarak başvurular İŞKUR aracılığı yapılmaya devam ediyor. Bir çok kuruma yapılacak alımlar için adayların bazı ilanlarında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyor. Adaylar işçi ve diğer kadrolarda görev alabiliyorlar. Hangi SYDV kurumlarına personel alımları yapılacak? Başvuru şartları neler?

BAŞVURU DETAYLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 19 yaşından gün almış olmaları, başvuru detaylarında belirtilen alt ve üst yaş şartını taşımaları, eğitim seviyesinde gerekli olan şartları taşımaları, bilgisayar ve Office programlarını iyi derecede kullanabilmeleri, B sınıfı ehliyet sahibi olmaları, görevini sürdürmeye engel bir sağlık durumunun bulunmaması gerekli olacak. Artvin Arhavi, Kastamonu Ağlı, Adana Saimbeyli, Mersin Tarsus ilçesi SYDV'de temizlik görevlisi gibi kadrolardaki ilanlar erişmek için İŞKUR kurum dışı işçi alım ilanlarından erişim sağlanabilir. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir. Sosyal medya siteleri üzerinden takip edebilirisiniz.

İlanlar

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.