Afyonkarahisar İSJET personel alımı ilanı yayımladı. İŞKUR üzerinde yayımlanan iş ilanına göre Afyonkarahisar İSJET bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 26 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Bu yönde alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak olup adaylardan pozisyonuna göre aranan şartlar ve detayları burada.

KADRO BİLGİSİ:

İSJET 26 kişilik boş kadro ile 1 Şoför Yolcu Taşıma ve 25 Bahçe Bakım Elemanı ( Park Bahçe ve Koruların Bakımı ) kapsamında personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, En az Okuryaza ve İlkokul Mezunu olmak, Medeni Haklarını Kullanma Ehliyetine sahip olmak, İscehisar'da İkamet Ediyor Olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 65 yaşından büyük olmamak gereklidir.

Şoför alımları için SRC 2 Belgesi Yolcu Taşıma Yeterliliğine sahip ( e Sınıfı Ehliyet D Sınıfı Ehliyet ) sahibi olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 2 Eylül 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvuru için adayların Kimlik fotokopisi, Son 6 Ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil belgesi, Nüfus kayıt örneği, Sağlık raporu ve İkametgah belgesi ile birlikte başvuru yapılacaktır.