Adli Tıp Kurumu memur personel alımı yapacağını belirtti. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Adli Tıp Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyon ve şartlarda toplamda 200 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruda adaylardan bazı genel ve özel şartlar aranacak olup adayların bu şartları taşımaları niteliğinde Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından sözlü sınav yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Adli Tıp Kurumu lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapacak. Buna göre, Lise Mezunu Diğer Sağlık Personeli ( Otopsi ), Önlisans mezunu Sözleşmeli Büro Personeli, Lise mezunu Teknisyen ( Kimya ), Lise Mezunu Teknisyen Atölye, Lisans mezunu Makina Mühendisi, Lisans mezunu İnşaat Mühendisi, Lisans mezunu Fizik Mühendisi, Lisans mezunu Kimyager, Lise Mezunu Hizmetli, Lise Mezunu Şoför, Lisans mezunu Biyolog, Önlisans mezunu Laborant, Lisans mezunu hemşire ve 6 İnfaz Koruma Memuru alımı yapacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adli Tıp Kurumu alımını yapacağı 200 kişilik boşluk ile başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Merkezi sınavın yapıldığı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşını bitirmemiş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak Güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Son başvuru tarihi itibari ile belitilen pozisyonlar için öğrenim niteliğini taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise, Önlisans veya Lisans sevyesinde en az 70 puan almış olmak şartları ve özel şartlar aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 04 Haziean 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular saat 10:00 da başlayacak olup en geç 22 Haziran 2018 tarihi saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Adli Tıp Kurumu’nun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Başvuru esnasında fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile diploma veya geçici mezuniyet belgesinin sisteme yüklenmesi gerektiğinden adayların bu belgelerin pdf ya da resim formatındaki hallerini hazır bulundurmaları gerekmektedir. Başvuru işlemini uygun şekilde yaparak tamamlayan adaylara başvuru kayıt numarası sistem tarafından otomatik olarak verilecektir. İlanın tam metnine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim