Spor malzemeleri ve giyim konusunda dünyanın en önder markaları arasında yer alan ve ünlü sporculara sponsor olması ile sıklıkla adından basında bahsettiren Adidas Türkiye yatırımlarına hızla devam ettiği gibi açık pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir.

Adidas Türkiye personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için kamuoyuna duyurulmaktadır. İlanlar interaktif iş ilanları sitelerinden adaylara ulaştırılmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: Adidas Türkiye
Farklı Pozisyon: 20'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Adidas Türkiye kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

adidas Satış Danışmanı / İstanbul
Kıdemli Maliyet Muhasebesi Uzmanı
adidas Mağaza Depo Personeli
Satış Danışmanı / İstinyepark Boyner Reebok
OMSAN Çadır (Gebze) Satış Danışmanı (1 aylık)
Mağaza Müdürü

BAŞVURULAR

Yukarıda Adidas firmasının alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. İlgili ilanlara müracaat etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi, bu link üzerinden tüm pozisyonları görüntülemesi, pozisyonlar için niteliklerin ne olduğunu öğrenmesi ve başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/KB4NdM
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim