Ülkemiz başta olmak üzere dünyada bir marka haline gelen Adidas spor ürünleri konusunda başarılı çalışmaları ile sıklıkla gündeme gelmektedir. Dünyanın en tanınır sporcuları ile sponsorluk anlaşmaları yaparak markasını liderliğe taşımaya devam eden Adidas yatırımlarına büyük ölçüde devam etmekte ve Türkiye'de de satış hacmini sürekli geliştirmektedir.

Adidas büyüme oranına göre yeni mağaza açılışlarını sürdürmekte olup aralıklarla tespit ettiği pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Adidas personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için kamuoyuna kariyer, iş ilanları siteleri vasıtası ile duyurulmaktadır. Buna göre firmanın çok sayıda personel alımı yaptığı görülüyor. Peki pozisyonlar ile ilana ilişkin detaylar nelerdir?

İLAN BİLGİLERİ NELERDİR?

Adidas Group Türkiye çok sayıda personel alımı yapacak. Peki personel alımına ilişkin olarak detaylar nelerdir? Buna göre ilanlar Adidas tarafından yayımlanmış olup adaylar Adidas bünyesinde istihdam edecektir. Türkiye geneli 20'ye yakın kadro için personel alımı yapılacak olup adayların en az ortaöğretim mezunu olması, çözüm odaklı olması, müşteri ilişkilerinde başarılı olması, satış danışmanlığı konusunda bilgili olması gerekmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir?

ALINACAK POZİSYONLAR ve BAŞVURU BİLGİLERİ NELERDİR?

Adidas Türkiye için 20'ye yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Adidas ülkemiz için Satış Danışmanı, Operasyon Destek Yetkilisi(Engelli), Kıdemli Maliyet Muhasebesi Uzmanı, Senior Fashion Sales Specialist gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar Adidas bünyesinde nasıl çalışabilir, başvurularını nasıl yapabilir. Başvurular (https://goo.gl/PR7SsF) linkinden yapılmakta olup kişilerin bu linki kopyalaması tarayıcı çubuğuna yapıştırarak başvuru sayfasına gitmesi ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim