Adecco Personel Alımları İş İlanları

Ülkemizde faaliyet gösteren hizmet şirketlerinden biri olan Adecco aynı zamanda yaptığı personel alımları ile istihdama da büyük katkı sağlamaktadır. Ülkemizde en büyük şirketler arasında yer alan Adecco Personel Alımları İş İlanları ile başvuracak olan adaylara duyurulmaktadır. Hem Türkiye’de hem de dünya genelinde faaliyet gösteren firmanın 75 ülkede 30 binden fazla çalışanı bulunmaktadır. Şu anda 150 adet açık pozisyonu olan bu dünya devi bu yıl sonuna kadar çok sayıda alım yapmayı planlamaktadır.

2015 yılı sonuna kadar devam edecek olan Adecco Personel Alımları İş İlanları ile siz de bu köklü şirkette iş sahibi olma şansını yakalayabilirsiniz. Ciddi sayıda personel alımı yapacak olan firmanın iş ilanlarında belli şartlar bulunmaktadır. Türkiye’de İzmir, Ankara, Bursa, İstanbul ve Tekirdağ başta olmak üzere daha birçok ilde alım yapacak olan şirket sürekli büyüyen ve gelişen bir kuruluş olduğu için daha fazla kişiye ihtiyaç duyuyor. Siz de bu fırsatı değerlendirerek siz de iş sahibi olabilirsiniz. Firmanın açık olan pozisyonlarından bir kaçını sizler için listeledik. Siz de bu yıl iş başvurusu yapmadan önce bu ilanları değerlendirebilirsiniz. Şu anda açık olan pozisyonlar şu şekildedir;

- Yazılım Uzmanı,

- Bakım Teknisyeni,

- Tahsilat Yetkilisi,

- Danışma Görevlisi,

- Asistan,

- Ürün Temsilcisi,

- Kaba İşler Şefi

- Üretim Operatörü

2015 yılında açık olan Adecco Personel Alımları İş İlanları pozisyonları bu şekildedir. Siz de bu pozisyonlar arasından şartlarını taşıdığınız ilan varsa başvuru yapabilirsiniz. Bu ilanların yanı sıra daha açık olan 140 pozisyon bulunmaktadır. Onlara da firmanın resmi internet sitesinden ve diğer kariyer sitelerinden ulaşabilirsiniz. İş fırsatlarından anında haberdar olmak için siz de bizi takipte kalın.

Adecco Persoel Alımı İş İlanlarına Başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/adecco-is-ilanlari-c2348-p14805/

Editör: TE Bilisim