20 bin personel alımı yapılacak!

Kamu kurumlarına istihdam edilmesi planlanan atamalardan, Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımları yapılarak Türkiye genelinde bir çok ilde ihtiyaç bulunan mahallerde görevlendirilmeleri bekleniyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan alım süreci için ilk adım kadro ihdası tamamlandı. Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren kararın ardından Polis Akademisi Başkanlığının yapmış olduğu personel alım planlamasına göre alımlar yapılabilecek.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne bağlı ceza evlerinde ihtiyaç bulunan kadrolarda İnfaz ve Koruma Memuru kadrolarında, sağlık memuru, şoför, destek personeli, teknisyen ve diğer kadrolardaki alım süreçleri devam ederken, geçtiğimiz günlerde TBMM'de açıklanan 10 bin memur alımının ne zaman yapılacağı merakla bekleniyor. CTE tarafından yapılacak personel alım planlamasına göre yeni alımların adalet komisyonları tarafından yapılması bekleniyor. Buna göre çoğunluk olarak İKM kadrolarında alım yapılması bekleniyor.

20 BİN LİSE MEZUNU MEMUR ALIMI;

Adalet Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerde görevlendirilecek olan personellerin başvurularda en az lise mezunu olmaları yeterli olacak. Adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları ile yapacakları başvuruların ardından fiziki test, yazılı - uygulama, mülakat sınavları sonucu belirlenecekler.

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizler itakip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin Olsa uygulamasını indirmek için Buraya tıklayınız.

Editör: TE Bilisim