Adalet Bakanlığı personel alacak. Adalet Bakanlığı bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere bazı niteliklerde şoför alımı yapacak. Başvuru bilgileri ve diğer bilgiler için ilanın devamında verilen ayrıntıları inceleyiniz.

Adalet Bakanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin çalışan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı toplamda 14 adet olmak üzere şoför alımı yapacaktır. Alınacak adaylar, Adalet Bakanlığının yapacağı sözlü sınava katılarak başarılı olanlar kadroya alıncaktr. Şoför pozisyonu için kadro sayısının 10 katı kadat ( 140 ) kişi sınava çağrılacaktır. Ortaöğretim mezunu olanlar için 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru şartları şöyledir;

GENEL ŞARTLAR:
  • En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olan adaylar,
  • 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen şartları taşıyan adaylar,
  • Yapılacak Güvenlik Soruşturmasında olumlu sonuç verecek olan adaylar,
  • 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 70 veya üzeri puan almış olan adaylar,
  • E Sınıfı Sürücü Belgesine Sahip olan adaylar,

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 10 Ağustos 2016 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır. (Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.)
Editör: TE Bilisim