Adalet Bakanlığı19 Ağustos 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin çalışan memur personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 161 Kadrolu Şoför alımı yapacak. Başvurular 22 Ağustos 2016 tarihi ile başlamış olup 05 Eylül 2016 tarihne kadar devam edecektir. Başvuruların bitmesine çok az kaldı bu fursatı mutlaka kullanın. Ayrıca başvuruda bulunacak adaylardan En az lise mezunu olmak şartı ve KPSS şartı aranmaktadır. Adalet bakanlığının yamış olduğu duyurusuna göre ; 

Kaç Kişin Alınacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan duyurular bölümü aracılığı ile Adalet Bakanlığı kadrolu şoför alımı yapacağını duyurdu. Peki toplam kaç kişi alınacak? Bildiri incelendiğinde Adalet Bakanlığının toplam 161 kadrolu şoför alımı yapacağı görülmektedir.

Bu kadroya başvuru yapmak isteyen ortaöğretim mezunlarının 2014 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması, 70 ve üzeri puan alması gerekmektedir. Lisans mezunu adayların ise 2016 yılında düzenlenen KPSS sınavından 70 ve üzeri puan alması gerekiyor. Başvuru yapacak olan adayların müraacatları incelenecek olup adaylar sözlü/yazılı sınavlara tabii tutulacak. Başarılı olduğu tespit edilen adaylar Adalet Bakanlığı bünyesinde kadrolu şoför olarak istihdam edecek. Başvurmak isteyen ve ilan hakkında detaylı bilgi öğrenmek isteyen adaylar aşağıda ki resmi bildiriyi inceleyebilir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız