Adalet Bakanlığı 19 Ağustos 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere Kadrolu Aşçı alımı yapacak. Başvurular 22 Ağustos 2016 tarihi ile başlamış olup 05 Eylül 2016 tarihinde sona erecektir. Ayrıca adayların başvuruda bulunabilmeleri için en az lise mezunu olmak zorunda ve KPSS puanı olmak zorundadır. Adalet Bakanlığı Aşçı alımı ilanını kısaca hatırlayacak olursak;

Kaç Kişi Alınacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığından yayınlanan bildiri ile Adalet Bakanlığının aşçı alımı yapacağı öğrenildi. Peki kaç kişi alınacak?
Yayınlanan bildiriye göre toplam 18 kadrolu aşçı alımı yapılacağı öğrenildi. Adaylar memur olarak Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam edecek. Başvuru yapmak isteyen adayların 2014 yılında yapılan ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması ve bu sınavdan 70 ile üzeri puan almış olması gerekmektedir. Aşçılık ile alakalı gerekli belgelere veya mezuniyetlere sahip olan adayların KPSS'den 70 ve üzeri puan alması ile Adalet Bakanlığına başvuru yapabilir. Peki başvuru yapacak adaylar ne yapmalı?

Yazının en altında bulunan resmi bildiriye tıklayarak gerekli detayları ve nitelikleri öğrenebilirsiniz. Bu form aracılığı ile başvuru tarihleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim