Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatlarındaki birimlerde ceza evlerinde görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak!

CTE, İKM, destek personeli, şoför, kaloriferci, sağlık memuru kadrolarlarında toplamda 7 Bin 467 personel alımı için adaylar mülakat sınavına alındılar. Yapılan mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak eden adaylar için son gelişmeleri aktarıyoruz. 

Adalet Bakanlığı Adalet komisyonları tarafından yapılan sözlü sınavlar 10 Eylül tarihinde başladı. Buna göre adayların en az 70 puan almaları ile mülakat sınavından başarılı olmuş sayılacaklar. CTE (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü) 7 Bin 467 personel alımı için yapılacak olan mülakat sınavı değerlendirme komisyonları tarafından kazanan adaylar liste halinde adaylara duyurulacak. Asıl olarak kazanan adaylar için daha sonra belge teslim etmeleri istenilecek. Yedek adaylar için ise asıl listeden başvuru yapmayan adayalar için çağırılarak evrak teslimi yapmaları istenilebilir. Bunun için adayların başvuru yaptıkları adalet komisyonları resmi internet sitelerini takip etmeleri ve  hak kaybı yaşamamaları için resmi açıklamalarda istenilen belgeleri zamanında teslim etmeleri gerekmektedir. İşin olsa okuyucularına sonuçlar açıklanır açıklanmaz bilgilendireceğiz. Anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. 

İşin olsa mobil uygulaması için tıklayın