TV 8 kanalın sahibi olan Acun Ilıcalı televizyon ekranlarında birbirinden heyecanlı ve farklı kategorilerde yarışma programları düzenliyor. Yetenek, ses, yemek yarışmacılarına başvurular devam ediyor. Son olarak Dominik Cumhuriyetinde düzenlenen Survivor 2020 yarışmasının çekimleri tamamlandı ve çalışanlar Türkiye'ye döndü. Yeni sezon açılışında Survivor personel alımı yapmıştı. Adaylara duyurmuştuk. Survivor yarışmasının sona ermesinin ardından ekranlara gelen Masterchef personel alımı ilanı açıkladı. Bu alımlarda geçici süreli olarak istihdam edilecek. Tv8'de çalışacak personel kadroları şu şekilde olacak.

KADROLAR; İspanyolca tercüman, finans uzmanı özlük işleri asistanı, dönemsel temizlik görevlisi, Oracle fonksiyonel analist, bilet uzmanı, yunanca tercüman, teknik bakım sorumlusu, muhasebe uzmanı kadrolarında alım olacak

MASTERCHEF PERSONEL ALIMI İLANI;

Adayların Tv 8 ekranlarında reyting rekorları kıran masterchef yarışmasında görevlendirilmek üzere temizlik görevlisi alımı yapılacak. Dönemsel olarak istihdam sağlanacak. Bu kadroda 2 yıl iş tecrübesi şartı aranacak. temizlik kurallarına ve hijyene önem veren, temizlik malzemelerine alerjisi olmayan, otel, restaurant tecrübesi olan, giyotin makinesi kullanabilen, çalışanların yoğun iş temposuna ayak uydurabilmeleri istenilecektir. Dikkatli düzenli ve detaylara önem veren adaylar eğitim düzeyinde en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir. 7 Ağustos 2020 tarihine kadar başvurular devam edecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? Adaylar yarışma programındaki dönemsel iş ilanına başvuru yapabilmeleri için https://bit.ly/2E236li adresi üzerinden detaylara erişebilirler. 9 farklı kadrodaki Tv8 iş ilanlarına erişmek için ise https://bit.ly/3mhvjFV linki üzerinden detaylara erişebilirler. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim