Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi 3 kadroda personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylar İstanbul ilinde görevlendirilecekler. Yarışma programları ile aldığı televizyon kanalının yükseliş trendine geçirten Acun Ilıcalı Medya şirketinde personel alımı istihdamlarını devam ettiriyor. o Ses Türkiye ve MasterChef yarışmaları yakın zamanda yeni sezona hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün Survivor 2020 yarışması finali gerçekleşti. Yarışma programlarında ve Tv8 kanalında idari görevlerde çalışacak yeni personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Acun Medya Prodüksiyon şirketine 3 farklı kadroda ilan açıklandı. Bu kadrolardan bir tanesi raporlama uzmanı kadrosudur.

UZMAN ALIMI;

Raporlama uzmanı kadrosunda adayların ilgili üniversite bölümlerinden mezun olmaları ve bu alanda en az 5 yıl ve üzeri iş tecrübesine sahip olmaları gerekmektedir. Office programlarından excel'i ileri derecede kullanabilmeleri, raporlama yapabilmeleri, kullanmış olmaları tercihen denetim kökenli olmaları ve iyi derecede yabancı dil şartlarından İngilizce bilmeleri, erkek adaylar arasından başvuru yapacak adayların askerliğini tamamlamış olmaları istenmektedir.

FİNANS PERSONELİ;

Finans yetkilisi personeli alımı yapacak adaylar için Finans alanında en az 8 yıl ve üzeri iş tecrübesine sahip olmak. Excel'i iyi derecede kullanabilmek, raporlama yapabilmek, İngilizce bilgisi olmak erkek adayların askerlikle ilişiği olmamak askerliğini tamamlamış olmak gerekmektedir Diğer bir kadro ise tercüman alımlarıdır.

TERCÜMAN ALIMI;

İspanyolca tercüman alımı başvurularında adayların tercümanlık tecrübesi olmaları ile Üniversite bölümlerinin mezun olmaları, İspanyolca dilini ana dili seviyesinde sözlü ve yazılı olarak kullanabilmeleri. Bunun yanı sıra İngilizce dilini bilen adaylar tercih edilecek. Seyahat engeli bulunmayan adaylar bu alıma başvuru yapabilirler.

Başvurular nasıl yapılacak? İlanlar kariyer portalları üzerinden açıklandı. http://bit.ly/37iUwYu adresi üzerinden son başvuru tarihinden önce gerekli olan adımları tamamlayabilrsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim