Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde Aile Bakanlığı Resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanan ilana göre AÇSHB Türkiye'deki mülteciler için Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Mali Yardım Programı altında Aile Bakanlığı ve AB komisyonu arasında imzalanan hibeye göre Danışma Perosneli alımı yapılacak.

Alım Yapılacak Kadrolar:

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Söz konusu ilana başvru yapmak isteyen adaylardan, Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli veya askerlikten muaf olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak, Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak ve Başvurulacak pozisyonlar için “Aranan Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olmak ve bu durumlarını ispatlar belgeleri teslim etmek gereklidir.

Değerlendirmeler nasıl Yapılacak?

Değerlendirme; ön değerlendirme, kısa liste oluşturma ve sözlü sınav aşamalarından oluşmaktadır. Ön değerlendirme aşamasında, adayların seçme sınavına katılabilmek için aranan genel şartlara ve başvuru yapılan her bir pozisyon için gerekli asgari niteliklere ilişkin belgeleri eksiksiz ve zamanında teslim edip etmedikleri kontrol edilecektir. Bu aşamada istenilen belgeleri eksik gönderen veya belgeleri aşağıda belirtilen son başvuru tarihinden sonra teslim eden adaylar elenecektir.

Başvurular Sona Eriyor!

AÇSHB memur personel alımı başvuruşları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç  Nisan 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU