Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2828 sayılı kanun kapsamında personel ataması duyurusu açıkladı!

Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan yeni bir duyuruya göre; 2828 sayılı kanun gereğince yerleştirme sonuçları 30 Haziran 2020 tarihinde açıklanan adayların Türkiye İş Kurumu personel dairesi başkanlığına şahsen ya da posta ile müracaat etmeleri istenildi.

SON MÜRACAAT TARİHİ NEDİR?

Adaylar Geçtiğimiz günlerde açıklanan personel alımı sonuçlarına göre başvuru dilekçesi atama formu ile ekinde İstenilen belgeleri hazırlamaları 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 17.30 a kadar şahsen ya da Posta yoluyla evrakları teslim etmeleri gerekmektedir. Adaylara bu konuda ayrıca yeni bir tebligat yapılmayacak.  İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan duyuruda gerekli olan işlemleri son günden önce tamamlamaları önem arz etmekte. Ayrıca posta yoluyla müracaat edecek adayların 24 Temmuz 2020 tarihini dikkate alarak işlemlerini yapmaları önem arz edecektir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN EVRAKLAR NELER?

Başvuruda istenilen belgeler arasında; yerleştirme sonucu, adli sicil kaydı belgesi, askerlik durum belgesi, diploma Aslı ya da ona bir örneği, nüfus cüzdanı fotokopisi, psikiyatri bölümünden görevini yapmaya engel herhangi bir engelin bulmadığına dair belge, mal bildirim formunu eklemeleri istenmektedir. Detaylar şu şekildedir. https://iskur.gov.tr/duyurular/2828-sayili-sosyal-hizmetler-kanununun-ek-1-inci-maddesi-kapsaminda-kurumumuza-yerlestirilen-adaylara-iliskin-duyuru/

Editör: TE Bilisim