Acıbadem hastanelerine çok sayıda personel alımı yapılacak. Bilindiği gibi Acıbadem Sağlık Grubu 1991 yılından beridir toplam 21 hastane ile 16 tıp merkezi olmak üzere dev bir sağlık grubu haline gelerek bir çok sağlık merkezinde sağlık hizmeti veriyor. Buna göre Türkiye genelinde bulunan merkezlerde bir çok branşta personel ihtiyacı bulunuyor. Personel açığını gidermek için gerek sağlık hizmetleri, temizlik hizmetleri ve diğer branşlarda alımlar yapılacak.

ACIBADEM PERSONEL ALIMLARI;

Acıbadem hastanelerinde görev yapmak üzere çok sayıda lise mezunu tecrübesiz alımlar bulunuyor. Bu alımlardan yeni yayımlanan ilana göre Ankara ilinde görev almak üzer 1 kişilik eğitim hemşiresi alımı yapılacak. Tercihen iki yıl hastanelerde eğitim hemşiresi olarak ya da farklı bir hastane deneyimi olması istenilmektedir. 4 Mayıs tarihinde yayımlanan eğitim hemşiresi alımları 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

İstanbul'un bir çok semtinde bulunan hastanelerde Bakırköy, Ataşehir, Altunizade ve Avrupa-Asya yakasında bulunan kuruluşlarda görev yapmak üzere hemşireler alınacak. Diğer alım yapılan pozisyonlar ise şöyle; Biyokimya uzmanı, ebe, kat ve temizlik görevlisi, hasta bakıcı, financial Planning, yönetici adayı, iş yeri hekimi, ameliyathane hemşiresi, yoğun bakım sorumlusu, üst düzey yönetici asistanı, eczacı, iş güvenlik uzmanı, ambulans hekimi, mütercim, labaruatar teknisyeni, sistem destek uzmanı, garson, yiyecek hizmetleri supervizörü, çamaşırhane personeli, diş hekimi ve bir çok pozisyonlarda alımlar devam ediyor.

SOSYAL İMKANLAR!

Çalışan personellere bir çok sosyal imkanlarda bulunuyor. Yeni göreve başlayacak olan personellere yemek ve servis imkanı, özel sağlık sigortası ile lojmanlarından yararlanma imkanları bulunacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular kariyer ilan sitesi üzerinden alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantıyı tarayıcıdan açarak, başvuru adımlarını tamamlaması gerekiyor.

Başvuru için: https://goo.gl/tbXeUb