Yüzlerce iş istihtamı sağlayacak Acıbadem bünyesinde çalıştırmak üzere; Sağlık personeli, Ofis personeli, Bilişim personeli, Saha personeli alanlarında personel alımı gerçekleştirilecek. Bu pozisyonlarda çalışacak kişilerin en az ilkokul mezunu olması yeterlidir.

ACIBADEM SAĞLIK KURUMUN İŞ ALIMI YAPACAĞI ALANLAR

Acıbadem sağlık grubunun personel alımı yapacağı pozisyonlar iş ilanı metinde detaylıca şu şekilde; Masör, Tercüman, Labaratuvar Teknineri, Hemşire, Raporlama uzmanı, Bordro uzmanı, Güvenlik görevlisi, Hasta ilişkileri personeli, hasta hizmetleri personeli, Depo yetkilisi, Ameliyathane hemşiresi, Ambulans hekimi, Destek hemşiresi, santral yetkilisi, şöför ve asistan alımı yapılacak.

İLANLARDA BAŞVURU ŞARTI NELERDİR?

Adayların Acıbadem iş ilanlarına başvuru yapabilmeleri için firmanın belirttiğini nitelikleri taşımaları zorunludur. Buna göre, T.C Vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel sağlık sorunu olmaması, Alım yapılacak pozisyonun eğitim seviyesine uygun olması, Erkek adaylar için askerlik ilişkisi bulunmaması gibi nitelikler aranacaktır.

Acıbadem sağlık kurumlarına başvuru yapmak için Kariyer Siteleri üzerinden ilan detaylarını inceleyebilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İşin Olsa ekibi olarak sizler için başvuru sayfasını aşağıda payşalıyoruz. İlgili bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırıp başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/acibadem-saglik-grubu-3713-28596