Ülkemizin en önemli sağlık kuruluşlarından olan Acıbadem Sağlık Grubu genel amaçlı 21 hastane, 16 tıp merkezi ve poliklinikleri, merkez laboratuvarı, 3.500 hekim, 4.000 hemşire olmak üzere yaklaşık 22.500 çalışanı ile yaygın bir biçimde hizmet veriyor. Sağlık çalışanları haricinde güvenlik görevlisi, teknisyen, tekniker, muhasebeci, çağrı merkezi personeli vb. gibi kadrolarında da çok sayıda personelin istihdam ettiği Acıbadem kuruluşu yeni personel alımları yaparak kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Peki Acıbadem personel alımları hangi pozisyonlar için yapılıyor? 36 farklı kadro nelerdir?

Pozisyonlar Nelerdir?

Acıbadem Sağlık Grubu tarafından yayımlanan ilanlara göre Hemşire, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Tıbbi Arşiv Yetkilisi, Güvenlik Görevlisi, Sistem Destek Stajyeri, Mevzuat ve Resmi İlişkiler Uzmanı, Hasta Hizmetleri Kampüs Programı, Muhasebe Uzmanı, Hasta Bakıcı-Avrupa Yakası,  Biyomedikal Teknikeri, Elektrik Teknisyeni, Pratisyen Hekim, Hemşire - Anadolu Yakası, Eczane Teknisyeni, İlaç Satın Alma Uzmanı, Sosyal Medya Uzmanı, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı pozisyonları başta olmak üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Acıbadem Sağlık Grubu personel alımıne adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvurulur?

Acıbadem Sağlık Grubuna başvuru yapmak isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki takip ederek müracaatlarını uygun olduğu pozisyonlar için CV'leri ile yapması gerekmektedir. Adayların başvuru yapmadan önce pozisyonlara bakarak niteliklerinin uyum sağlayıp sağlamadığına bakması gerekmekte olup pozisyona niteliği uymayan adayların müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.

https://www.kariyer.net/is-ilanlari?newProfile=1/#&ckw=Acıbadem%20Sağlık%20Grubu

Editör: TE Bilisim