Acıbadem Hastanesi Hakkında Bilgiler;  Acıbadem Hastanesi 1991 yılında kuruldu. Sağlık grubu olarak bünyesinde 22 hastanede toplam olarak 14 Tıp Merkezi bulunuyor. Acıbadem hastanelerinde toplam görev yapan personel sayısı 22 bin 500 olarak açıklandı. Bu personeli arasında 4500 hemşire 3500 Doktor bulunmaktadır.

Acıbadem sağlık grubunda; Bulgaristan sağlık sektöründe hizmet veren Tokuda Grup 2016 yılında bünyesine katılmıştır. Bulgaristan ülkesinde 4 hastane ve 5 Tıp Merkezi de bünyesine katmıştır.

Acıbadem hastanesi iş ilanları;

Acıbadem personel ilanlarını kendi kariyer sitesi üzerinden farklı kariyer Portalı üzerinden gerçekleştirmektedir. kariyer.acibadem.com.tr adresinden yapılacak başvurularda uluslararası proje nerede görevlendirmek üzere hastanelerde görevlendirmek üzere çok sayıda sağlık personel alımı yapılıyor.

Acıbadem personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Acıbadem personel alımı başvuruları online olarak gerçekleştirilebiliyor. Başvuru yapacak adayların https://kariyer.acibadem.com.tr/Basvur link üzerinden tüm ilanları erişerek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

En çok personel alımı yapılan kadroların başında; proje geliştirme uzmanı, Endokrinoloji uzmanı, uluslararası proje görevendirmek üzere çok sayıda personel, hemşire, hemşire yardımcısı Eczacı, eczane teknisyeni, hasta bakıcı, sağlık bakım teknisyeni, hasta hizmetleri personeli kadrolarıdır.

Başvuru Genel Şartları Nedir?

Başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Sağlık kadrolarında başvuru yapacaklar için en az lise mezunu olmak. Önlisans ve Lisans mezunu olmak başvuru yapacakları sağlık alanlardan mezun olmak gerekiyor.

ACIBADEM ŞUBELERİ VE SAĞLIK BİRİMLERİ;

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim