Perakende market zincirlerine çok sayıda personel alımları yapılıyor. Yayımlanan personel alımlarına başvurular alınmaya başladı ve adaylar başvurularını gerçekleştirebilecekler. Yürütülen alımlarda çok farklı kadrolardan ilanlara rastlamak mümkündür. İŞKUR üzerinden zaman zaman yayınlanan ilanlara yer verdiğimiz bu perakende market zincirlerinin yeni ilanları yayımlanmış durumda. Yayımlanan ilanlarda adayların bilmesi gerekenler, başvuru süreçleri ve diğer detaylarına aşağıda değiniyor olacağız.

İLANLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

BİM, A101 ve ŞOK marketler zincirlerine yapılan personel alımlarında alımın yapılacağı şehirlere, kadrolara ve başvuru koşullarına kısaca göz atalım. Söz konusu ilanlarda BİM marketler zinciri bünyesine; İstanbul, Çanakkale, Aksaray, Bursa, İzmir, Tekirdağ, Van, Antalya, Denizli, Balıkesir illeri için alım ilanları bulunmaktadır. A101 marketler zinciri için ise İzmir, Edirne, Bursa, Tekirdağ illerine alımlar yapılacaktır. ŞOK marketler zincirine; Kütahya, Antalya, Bilecik, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli, Ankara, Tekirdağ, Muğla, Kütahya, Karabük gibi iller için personel alım ilanları yayımlanmıştır.

BİM bünyesine kasiyer, depo görevlisi, market elemanı, reyon görevlisi, şoför ve yük taşıma ilanları üzerinden alımlar yapılacaktır. ŞOK marketler zincirine bulaşıkçı, sevkiyat sorumlusu, muhasebeci, işçi, kasiyer, temizlik görevlisi kadrolarından alımlar olacaktır. A101 marketler zinciri için ise yukarıda sayılan kadrolardan yine alımlar söz konusudur.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Aşağıda yer alacak başvuru adımlarını takip ederek, ilgili marketler zincirlerinin personel alım ilanlarına erişebilir, başvurularınızı yapabilirsiniz. İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır.

BİM ilanları için açık iş ilanları bölümüne " Bim Birleşik " A101 ilanları için " Yeni Mağazacılık " ŞOK ilanları için ise " ŞOK Marketler " yazılması ve aratılması yeterli olacaktır. Tüm ilanlar sorgulama işleminin ardından karşınıza çıkacaktır.