Ülkemizin en büyük mağazacılık şirketleri arasında yer alan A101 market şu anda Türkiye geneli belirtilen rakamlara göre en az 7 bin şubesi ile hizmet vermekte bu şubelerinde on binlerce kişiye istihdam olanağı sunmakta ve uygun gördüğü alanlara yeni mağazalar kurmaya devam etmektedir.

A 101 market açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Bu alım ilanları market tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulup başvurular da yine bu kanal üzerinden alınmaktadır. Yeni duyurulmuş olan kadrolar ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR

A 101 market farklı pozisyonlar için personel alımı yapacak. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre  şoför, araç bakımcısı, depo diğer personeli, muhasebe personel, finans personeli, idari işler personeli, mali işler personeli, satın alma personeli, bilgi işlem personeli pozisyonları için adaylardan personel alımı başvuruları kabul edilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

A101 yukarıda yer alan pozisyonlar için personel alıyor peki adaylar nasıl başvuru yapacak? Buna göre adayların müracaatlar için https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu linkini kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ardından enter tuşuna basarak uygun görmüş olduğu kadrolar için başvurularını yine aynı site üzerinden gerçekleştirebilir. Uygun adaylar için A101 market aday ile iletişime geçmektedir.