Ülkemizin her ilinde bulunan en az 7 bin mağazası ile hizmetlerini sürdürmekte olan A 101 hem kendi ürünleri hemde farklı ürünlerin satışını gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini artırmayı sürdürmekte olup uygun bulduğu alanlar için yeni şube açılışları da gerçekleştirmektedir.

Yeni şubeler, eski şubeler ve lojistik alanlarda açık olan bölümler için personel alımı gerçekleştirmekte olup A 101 market personel alımı başvurularını kabul etmeye devam ediyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? A 101 marketin personel alımı yapacağı pozisyonlar hakkında sizlere bilgi veriyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

A 101 market farklı pozisyonlar için personel alımı yapacak. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre  şoför, araç bakımcısı, depo diğer personeli, muhasebe personel, finans personeli, idari işler personeli, mali işler personeli, satın alma personeli, bilgi işlem personeli pozisyonları için adaylardan personel alımı başvuruları kabul edilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

A 101 market personel alımı ilanına başvurular nasıl yapılır? Adayların müracaatlarını gerçekleştirmek için https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu linkini kopyalamaları ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Bu adımın ardından adaylar A 101 marketin personel alımı formu bölümüne ulaşacak ve istediği pozisyon için gerekli bilgileri girerek müracaatlarını gerçekleştirebilecektir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim