Türkiye genelinde çok sayıda şubesi bulunmasının yanı sıra hatrı sayılır derecede istihdam sağlayan perakende gıda zincirlerinden A101, İŞKUR üzerinden yayımladığı ilanlarla çok sayıda en az ilkokul mezunu eleman personel alımları gerçekleştiriyor. İŞKUR üzerinden çok sayıda ilanın yayımlandığını zaten daha önce yaptığımız haberlerde sizlere duyurmuştuk, ancak A101 tarafından yapılacak personel alımlarının da ilgi göreceğini düşündük. Bu bağlamda aşağıda A101 bünyesine farklı pozisyonlar için en az ilköğretim mezunu olmak şartıyla yapılacak personel alımlarına da değiniyor olacağız.

Hangi pozisyonlara alım yapılacak?

A101 tarafından yapılacak personel alımları İŞKUR üzerinden yürütülüyor. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıdaki detaylar doğrultusunda başvurularını rahatlıkla gerçekleştirebilecekler. Alımın yapılacağı pozisyonları aktaracak olursak:

-Perakende Satış Elemanı

-Engelli Beden İşçisi (Genel)

-Kasiyer

Başvurular ve ilan detayları hakkında bilgilendirmeler

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresini ziyaret ederek, açık iş ilanlarına ulaşabilirler. İlanlar butonuna tıklayarak açılan ekranda arama kutucuğuna A101 yazarak, işletme tarafından yayımlanan tüm ilanları görebilirsiniz. Size uygun olduğunuz pozisyon ya da iş ilanına tıklayarak; adaylarda aranan şartlara ve başvurular dair bilgilendirmelerden faydalanabilirsiniz. İlana başvuruda bulunmak isteyen ziyaretçilerimiz yine İŞKUR üzerinden başvurularını online olarak gerçekleştirebilirler.

İŞKUR üzerinden başvuru nasıl yapılır?

Yayımlanan ilanlara başvuruda bulunmak için üye girişi yapılması gerekmektedir. Üye profilleri olmayan kişiler; İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine müracaat ederek, üyelik işlemlerini tamamlayabilirler. Üye profilleri oluşturulan kişiler, ilgili giriş ekranında kendilerinden istenen bilgileri doldurarak, kolaylıkla giriş yapabilir ve ilanlara başvuruda bulunabilirler.