Ülkemizin market sektörü için önemli yatırımları bulunan ve Türkiye geneli her bölgede mağazası bulunan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yurt geneli yatırımlarına devam ettiği gibi yine müşteri memnuniyeti için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta kariyer bölümü ya da interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Kariyer bölümünden başvurulan pozisyonlara bakıldığında 10 farklı pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan bilgisi nedir, hangi pozisyonlara alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi  Farklı Pozisyon: 10 Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Şoför Mağaza personeli Depo Elemanı Araç Bakım Personeli Satın Alma Personeli Muhasebe Mali İşler Personeli Finans Bilgi İşlem Genel Başvuru pozisyonları için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı için pozisyonlar ve detaylar yukarıda belirtilmiştir. Başvuru yapacak olan adayların aşağıda yer almakta olan linki takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim