Perakende satış sektörünün lider markaları arasında yer almakta olan A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yeni mağazalar açmaya devam ettiği gibi ülkemize büyük yatırımlar yapmaya da devam ediyor. A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi büyüme oranına göre bünyesinde istihdam etmekte olan personel sayısını artırmaktadır. Boş bulunan pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmekte olan A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor.

Alımlar hakkında interaktif iş ilanları sitelerinde açık pozisyonları yayımlamak yerine genel olarak resmi internet sitesinde bulunan form aracılığı ile başvuruları kabul etmekte olan A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi uygun adaylara dönüş yapmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi resmi internet sitesinde bulunan iş başvuru formu ile müracaatları kabul etmeye devam ediyor. Peki A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alım başvurularını kabul ediyor.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda bulunmakta olan pozisyonlar için A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi başvuru formlarını kabul etmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi resmi internet sitesi aracılığı ile yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için müracaatları kabul ediyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx

Bu siteye girerek gerekli bilgileri dolduran adaylar A 101 market personel müracaatlarına başvuru yapabilir.
Editör: TE Bilisim