Türkiye'nin dört bir yanın da bulunan A 101 Mağazaları açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Alım ilanlarını ve başurularını resmi internet sitesin de yer alan kariyer bölümü aracılığı ile kabul etmekte olan A 101 mağazaları yeni personel alımları yapıyor.

A 101 Mağazalarının resmi interrnet sitesine yer alan kariyer bölümü incelendiğinde halen başvuruların kabul edildiği görülmekte olup A 101 Mağazaları neredeyse her geçen gün farklı lokasyonlara yeni mağazalar açarak tüm Türkiye geneli yaygın bir mağaza zincirine sahip olmaya çalışmaktadır.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

A 101 Mağazaları açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılmaktadır. A 101 mağazalarının resmi internet sitesinde ki kariyer bölümüne bakıldığında; Şoför, Mağaza personeli, Depo Elemanı, Araç Bakım Personel, Satın Alma Personeli, Muhasebe, Mali İşler Personeli, Finans, Bilgi İşlem, Genel Başvuru pozisyonları için personel alımı yapıldığı görülmektedir.

BAŞVURULAR

A 101 mağazaları yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılmaktadır. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek ilgili kadrolar için belirlenmiş olan formu doldurarak müracaatlarını internet üzerinden yapması gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/

Editör: TE Bilisim