Türkiye'nin 81 ilinin tamamında mağazası bulunan ve her geçen gün farklı noktalara yeni mağazalar açmaya devam eden A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonlar için de personel alımmı gerçekleştirmeye devam ediyor. Diğer kuruluşlar gibi internet ortamı aracılığı ile açık pozisyonları yayımlayıp bu pozisyonlar için müracaatları kabul etmek yerine A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi resmi internet sitesi aracılığı ile iş başvurularını almaktadır.

Adaylar A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin resmi internet sitesinde bulunan formu doldurarak gerekli pozisyonlar için müracaatlarını yapmakta ve  A 101 marketten dönüş beklemektedir.

Farklı Pozisyon Sayısı: 10

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR


A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 pozisyon için müracaatları kabul etmeye devam ediyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir ve hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için adaylar A101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketine başvuru yapabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

A 101 market yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için müracaatları kabul etmeye devam ediyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Aşağıda verilen linki takip edecek olan adaylar karşılarına çıkan gerekli formu doldurarak müracaat işlemlerini gerçekleştirebilir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/
Editör: TE Bilisim