Türkiye'nin dört bir yanında bulunan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi resmi internet sitesinde ilan etmiş olduğu açık pozisyonlar için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıyor. İlanlar A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin kariyer bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin resmi internet sitesinde ki kariyer bölümüne bakıldığında A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin tüm pozisyonlar için başvuruları kabul ettiği ve en düşük mezuniyet için ise ilköğretim mezunlarına kadar kabul ettiği görülmektedir. Peki A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için alım yapıyor.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPIYOR

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yayımlamış olduğu pozisyonlar için market çalışanı alımı yapmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.
Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru
Yukarıda yer alan pozisyonlar için A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi en az ilköğretim mezunu adayların başvurusun kabul etmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yukarıda ki pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Adayların müracaat etmek için aşağı da yer alan linki takip ederek müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ