Türkiye'nin mağazacılık sektörü konusunda önemli çalışmaları bulunan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yatırımlarına devam etmekte ve Türkiye'nin dört bir yanında ki mağazaları ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Personel ihtiyaçları için personel alımı yapan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yeni başvuruları kabul ediyor.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı başvuruları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları, iş başvurusu, kariyer bölümü aracılığı ile duyurulmakta olup adayların buradan başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi  Farklı Pozisyon: 10 Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Şoför Mağaza personeli Depo Elemanı Araç Bakım Personeli Satın Alma Personeli Muhasebe Mali İşler Personeli Finans Bilgi İşlem Genel Başvuru pozisyonları için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR

Yukarıda A 101 marketin alım yapacağı kadrolar ve ilan bilgisine ilişkin tüm detaylar aktarılmıştır. Peki başvuru yapmak isteyen adayların hangi adımları takip etmesi gerekiyor. Aşağıda yer alan linki takip edecek olan adaylar başvurularını da buradan gerçekleştirebilir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ