Ülkemizin market sektörüne önemli yatırımları bulunmakta olan firmalar arasında yerini alan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi Türkiye'nin dört bir yanın şubesi bulunan ve aktif olarak faaliyetlerine devam eden sayılı firmalardandır. Yeni şube açılışları ve yatırımlarına hızla devam etmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonlar için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıyor.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi market personeli alımı ilanları genel olarak resmi internet sitesinde yer alan kariyer bölümü aracılığı ile duyurulmakta ve adayların başvuruları da yine bu kanal üzerinden duyurulmaktadır. Bna göre yayımlanan ilanlar dahilinde A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor.  Peki detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi  Farklı Pozisyon: 10 Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Şoför Mağaza personeli Depo Elemanı Araç Bakım Personeli Satın Alma Personeli Muhasebe Mali İşler Personeli Finans Bilgi İşlem Genel Başvuru pozisyonları için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanına ilişkin detaylar hemen yukarıda verilmiştir. Sizlerde A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi bünyesinde istihdam etmek istiyorsanız yukarıda yer alan pozisyonlara göre müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ