Türkiye'nin en önemli mağazacılık şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen ve 81 ilde en az bir tane şubesi bulunmakta olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi şu anda 81 il, 900 ilçede 7 binden fazla mağaza ile müşteriye hizmetlerini sürdürmektedir.

Yeni yatırımlarını sürdüren açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi resmi internet sitesi aracılığı ile personel alımı başvurularını kabul ediyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve adayların sahip olması gerektiği niteliklerin detayları nedir?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi iş ilanları için çok sayıda eleman ve personel alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nelerdir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, kılık kıyafetine önem veriyor olmak, genç ve dinamik olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

ALINAN POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

A 101 farklı pozisyonlara personel alımı yapmaktadır. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Buna göre şoför, araç bakımcısı, depo diğer personeli, muhasebe personel, finans personeli, idari işler personeli, mali işler personeli, satın alma personeli, bilgi işlem personeli ve diğer pozisyonuna personel alımı yapılmakta olup başvurularını yapmak isteyen adayların https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim