Parekendi satış konusunda Türkiye'nin en bilinen marketleri arasında yer almakta olan A 101 market uygun gördüğü tüm kiralık dükkanları incelemekte ve buralara da mağaza açarak satışlarını artırmaya çalışmaktadır. İnteraktif iş ilanları siteleri yerine kendi resmi internet sitesi aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaya devam eden kurum yine ilanlar yayımlamaya devam ediyor. 2017 yılına girmemize sayılı saatler kaldığı şu anlarda adaylar 2017 yılına ait personel alım ilanlarını sorgulamaya başladı. Peki A 101 market 2017 yılı için hangi pozisyonlara personel alımı yapacak? Personel alım ilanları 2017 hakkında detaylar ve pozisyonlar.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

A 101 market 2017 yılına ait hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Resmi internet sitesinde yer alan başvuru formu ile başvuruları kabul eden kurum;

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda yer alan pozisyonlar için personel alım ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Sizlerde 2017 yılı için yayımlanmış olan bu personel alım ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Kurumun sitesinde ki formu doldurarak müracaat yapabileceğiniz gibi yeni açılmış olan şubeler için yüz yüze başvuru yapıp alınma şansınızı daha da artırabilirsiniz. Sizlerde başvuru yapmak ve detaylar hakkında bilgi edinmek istiyorsanız aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx
Editör: TE Bilisim