Türkiye'nin her bölgesinde bulunmakta olan A101 market faaliyetlerine uzun süredir devam etmekte ve her geçen gün yeni açmış olduğu şubeleri ile satışlarını giderek artırmaktadır. Resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer bölümü aracılığı ile duyuru yapmakta olan A 101 market buradan personel alımı başvurularını kabul etmektedir.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer bölümü aracılığı ile adaylar ilgili pozisyonlar için başvurularını yapabilmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi
Farklı Pozisyon Sayısı: 10

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor.
Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu personel alımı gerçekleştirmekte olup başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve ilgili formları doldurarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim