Market ve mağaza konusunda lider seviyesinde olan ve tüm Türkiye geneli farklı noktalarda şubeleri marketleri bulunmakta olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için de çok sayıda personel alımlarını devam ettirmektedir.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakta olup adaylar başvurularını yine A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin kariyer bölümü aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi  Farklı Pozisyon: 10 Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için A 101 market personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır. Aşağıdaki link aracılığı ile adaylar müracaatlarını istediği pozisyonlar için gerçekleştirebilir ve diğer detaylar hakkında da bilgi sahibi olabilir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim