Ülkemizin dört bir yanında mağazası olan ve şu anda perakende mağaza konusunda lider marka olarak görülen A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yatırımlarını hızlı bir şekilde sürdürdüğü gibi yine personel alımlarını da gerçekleştirmektedir. A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımları resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmaktadır.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı resmi internet sitesinde yer alan kariyer, insan kaynakları bölümü aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Buna göre A 101 market çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 
Farklı Pozisyon: 10
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURULAR

Yukarıda A 101 marketin alım yapacağı pozisyonlar verilmiştir. Bu pozisyonlar için adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir. Buna göre başvurular aşağıdaki link üzerinden yapılmakta olup adaylar buraya giriş yaparak ilgili formlar üzerinden pozisyonlara müracaatlarını yapabilir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim