Türkiye'nin dört bir yanında sahip olduğu mağazalar ile satış faaliyetlerine devam etmekte olan ve 7 binden fazla noktada müşteri memnuniyetini başarı ile gerçekleştiren sayılı firmalardan bir tanesi olarak bilinen A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yeni yatırımlarına devam ediyor.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi büyüme oranlarını gerçekleştirerek yayımladığı iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları kariyer siteleri aracılığı ile değil kuruluşun resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanmaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir?

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.Şoför, Mağaza personeli, Depo Elemanı, Araç Bakım Personeli, Satın Alma Personeli, Muhasebe, Mali İşler Personeli, Finans Bilgi İşlem ve Genel Başvuru pozisyonları için personel alımı başvurularını kabul edilmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yukarıda ilan bilgisi ve pozisyonlar hakkında bilgi verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip ederek buradan A 101'in resmi internet sitesine ulaşması ve başvurularını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim