Ülkemizin her şehrinde mağazası bulunan ve büyüme oranını ciddi şekilde artırmakta olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor.

 Alım ilanlarını interaktif iş ilanları sitelerinden yayımlamak yerine resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmakta olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonlarına en az ilköğretim mezunu personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Form aracılığı ile başvuruları kabul etmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi boş pozisyonlara uygun adayları yerleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Farklı Pozisyon Sayısı: 10

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR


A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda belirtilmiş olan 10 farklı pozisyon için A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı yapıyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin form aracılığı ile kabul ettiği personel alım ilanına adaylar nasıl müracaat edebilir. Yazının sonunda belirtilmiş olan linki takip ederek adayların başvurularını form aracılığı ile internet ortamından yapabilir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/
Editör: TE Bilisim