A 101 Marketler zinciri her sene büyümeye devam etmekte olup kazanç oranını da giderek artırmaktadır. Türkiye'nin dört bir yanında mağazasının bulunduğu A 101 ülkede tanınan bir marka haline gelmiş ve yeni açılan şubeleri ile eski şubelerine personel alımı yapmaya devam etmektedir. Resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile personel alım başvurularını kabul etmekte olan A 101 pek çok farklı pozisyon için en az ilköğretim mezunu eleman alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

A 101 kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller A 101 marketler zincirinde hangi pozisyonda çalışacak? İşte başvuru formuna göre personeller;

Mağaza Personeli
Şoför
Araç Bakımcısı
Depo Diğer Çalışanı
Muhasebe Personeli
Finans Personeli
Mali Personel
Mali İdari İşler Personeli
Satın Alma
Bilgi İşlem
Diğer Pozisyonlar

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için başvurular kabul edilmeye devam ediyor. A 101'in Türkiye geneli binlerce çalışanı olduğu için sürekli olarak alımlar yapılmaya devam edilmektedir. Bilindiği gibi A 101 yeni kiralık dükkan arayışına da devam ettiği için sürekli olarak personel alım ihtiyacı talebi yapmaktadır. Bu yüzden sürekli olarak başvuruları kabul eden A 101 uygun gördüğü tüm adayları personel olarak kendi bünyesine katmaktadır. Sizlerde başvuru yapmak için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx