Türkiye'nin dört bir yanında mağazası bulunan ve her sene marka değerini geliştirmeye devam eden A 101 market yeni açtığı şubeler, depolar, taşımacılık ve eski şubeleri için personel alımı yapmaya devam ediyor. Genel olarak iş ilanları yayımlamak yerine sürekli olarak iş başvurularını kabul etmeyi tercih eden A 101 gelen tüm iş başvurularını incelemekte ve uygun olan adayları ayırarak pozisyonlar boşaldığında hemen dönüş yapmaktadır. Personel alımlarını bu şekilde yapmakta olan A 101 resmi internet sitesi aracılığı ile iş başvurularını kabul etmeye devam ediyor. Sizlerde başvuru yaparak A 101 marketlerinde çalışan bir personel olabilirsiniz.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

A 101 market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonların tamamına A 101 marketin resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz. Yapacağınız başvuru sırasında interaktif olarak form doldurmanız ve bu formda ki bilgileri doğru yazmanız gerekmektedir. İstediğiniz pozisyonu seçtikten sonra başvurunuzu gönderebilir ve A 101 marketten haber bekleyebilirsiniz. Başvurunuzun kabul edilmesi ile uygun bulunan boş pozisyona yerleştirilmek için tarafınıza dönüş yapılacak olup başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx
Editör: TE Bilisim