İŞKUR aracılığıyla yayımlanan memur personel alımlarına yenileri eklenirken; özel sektör işletmeleri için de personel alımları devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan bu memur personel alımlarında, hemen hemen tüm personel alım kadrolarına yönelik ilanlar yayımlanıyor. Yayımlanan ilan kadroları arasında çok sayıda özel güvenlik personeli alım ilanı da bulunuyor. Bu ilanlara başvurularda adayların taşıması gereken şartlar ve başvuru koşullarına haberimizde değineceğiz. Yürütülen güvenlik görevlisi personel alımları Türkiye geneli farklı işletmelere yapıldığından; ilanlarda adaylarda aranan genel şartlarda ve ek niteliklerde farklılıklar olabilmektedir. Bu nedenle adayların ilgili ilan bağlantıları üzerinden tüm detaylara göz atması ve uygun olmaları halinde başvuru yapmaları önerilmektedir. İlan şartlarına uygun olmayan adayların başvuruları değerlendirme sürecine tabi tutulamayacaktır.

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANDI - İŞTE ŞARTLAR

850 kişilik güvenlik görevlisi personel alımları için başvuru yapmayı düşünen adayların en az lise mezunu olması, T.C vatandaşı olması, mesleğinde deneyimli olması en az (1-3 yıl), kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, mesleki sorumluluk bilinci yüksek olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, dış görünüşüne dikkat ediyor olması, takım çalışmasına yatkın olması, ikili diyaloglarda etkili ifade yeteneği bulunan, temsil yeteneği olan; kendini geliştirmeye açık, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olması, silahlı veya silahsız özel güvenlik sertifikası bulunması şeklinde özetlenebilmektedir.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İlanlara ulaşmak için açık iş ilanları sayfasından güvenlik görevlisi şeklinde arama yapılması gerekmektedir. Açılan ekranda üye girişi yapıldıktan sonra tüm ilanlara başvurular yapılabilmektedir. TÜM MEMUR PERSONEL ALIMLARI VE İLANLARINDAN İLK SİZ HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ